De 2e helft van onze trip begon terug in Arlington. Dinsdagavond waren we rond 9 uur al weer terug na een rit die sneller ging dan de heenreis en dat kwam grotendeels doordat we een groter gedeelte via de snelweg konden afleggen. Woensdag was de dag waar ik al lang naar uitzag, voor het eerst de Capitol One Arena betreden om de wedstrijd Washington Capitals vs NY Rangers bij te wonen. Overdag gingen we eerst naar "Smithsonian National Portrait Gallery" waar o.a. de geschilderde portretten van alle Amerikaanse presidenten hangen maar ook het recente schilderij van Michelle Obama.

Dit museum bevindt zich in Chinatown, net buiten het centrum van DC, tegenover de Capitol One Arena. Dat konden we dus mooi combineren, en nadat we de Gallery verlieten en een hapje gegeten hadden, eettentjes bij de fleet in Chinatown, waren we mooi op tijd voor de wedstrijd. Het was in één woord fantastisch! Wat een immens groot stadion en wat een kabaal. Het was echt een superervaring en we besloten al snel om ook vrijdagavond nog een keer te gaan, alleen dan in de 1e ring. We zaten woensdag helemaal bovenin, en dat is wel héél hoog met overigens een prima zicht op het spel. Heerlijk om dit mee te maken met Hillie en natuurlijk Ilvie, toch ons 'clubje' ;-)

Donderdag hebben we na een rustige start DC beter bekeken. Eerst wederom met de metro vanuit Arlington en via het Capitool richting het Witte Huis gelopen en uiteraard wat foto's genomen. Vrijdag hebben we een ander museum bezocht voordat we weer richting Chinatown vertrokken voor de 2e wedstrijd van de Capitals. Hieronder een kleine compilatie van deze dagen. O ja, natuurlijk zaterdag de dag van vertrek nog met de host-family op de foto en hugging with the family ter afscheid. It was great and we enjoyed your hospitality! Thank you!

Tenslotte met Ilvie nog een laatste keer geluncht en tenslotte een ijsje gehaald, veganistisch uiteraard :-) Hieronder dus het laatste foto-overzicht en ik wil hier ook nog Ilvie bedanken voor de ontvangst en de goede zorgen!