Vrijdag 23 maart begon ons avontuur, de reis naar Ilvie in de U.S.A., Arlington Virginia. Andy en Ellis brachten ons naar Schiphol vrijdagochtend en netjes op tijd om 11 uur stegen we op. Het is een hele zit naar Amerika maar uiteindelijk ging de reis prima, zonder al te veel problemen landen we om een uur of half 3 plaatselijke tijd. Het weerzien met Ilvie was ongelofelijk natuurlijk en we waren al snel gewend bij de host family. Ik zal een kort verslagje geven van de 1e twee dagen en dan zullen de foto's de rest vertellen.

Zaterdag zijn we met de metro naar DC vertrokken om alvast de 1e indrukken van DC op te doen en om naar de March for our Lives te gaan. Wat vooral opvalt zijn de grote en hoge gebouwen hier en eigenlijk hoe klein het Witte Huis is. Richting de March passeerden we het Witte Huis en liepen we richting het Capitool. De March was zeer indrukwekkend en wel heel bijzonder! Het grappige is dat, als je hier de Amerikanen spreekt ze eigenlijk in meerderheid tegen de wapens zijn en de president en dat verklaart ook direct de massale opkomst.

Nadat we de demonstratie verlieten zijn we via het Washington Monument naar het Lincoln Memorial. Hierna zijn we teruggelopen naar DC, Chinatown en hebben daar gegeten in HipCityVeg. Het mooie is dat de Capitol One Arena ook in Chinatown is. Zondag hebben we Arlington National Cemetery bezocht en zijn we nog naar Georgetown gereden met Uber. Ook verrekte handig trouwens :-)

Veel plezier met de foto's en waarschijnlijk plaats ik de rest als ik weer in Nederland ben...