Aangekomen in een waas van regenwater zitten we sinds zaterdag weer in Denemarken, dit keer vlak bij Århus. Nou ja, vlakbij, ongeveer 70 kilometer boven Århus in Fjellerup.

De heenreis ging in Duitsland wonderwel vrij relaxed en eigenlijk begon het slechtste stuk pas in Denemarken nabij Kolding, de regen viel met bakken uit de lucht en er was zoveel verkeer onderweg dat we gemiddeld niet verder kwamen dan 50 kilometer per uur... maar eenmaal aangekomen was alle nattigheid gauw vergeten. Eenmaal in Fjellerup was het vrijwel droog en het huis was dik in orde. Het was ruimer dan we dachten en netjes en schoon. 

We zijn bij aankomst in Fjellerup eerst naar de plaatselijke supermarkt gereden om wat voorraad in te slaan zodat we de eerste dagen genoeg in huis hadden wat betreft eten en drinken. De eerste nacht waren we allemaal knock-out en na een goede nacht verraste zondagochtend ons met een strakblauwe lucht en dus was het heerlijk buiten vertoeven. Ook maandag hetzelfde weer en een strakblauwe lucht in de ochtend, nu en dan is het zelfs nodig om de schaduw op te zoeken om niet al direct rood te verbranden. 

Zondag zijn we in de middag al even naar het strand gegaan, dat is zo'n 7 minuten lopen, en daar lekker met een drankje en hapje zitten te genieten in de duinen. Vandaag (maandag) zijn we naar Ebeltoft gereden, dat is zuidelijk op de uitloop van Juland waar we zitten, Djursland geheten. Hieronder wat foto's van ons huis, voor en op verzoek van de thuisblijvers, en enkele van Ebeltoft. Later hoop ik nog wat te plaatsen, houdt de site in de gaten...