Weer een bericht vanuit Denemarken. Tot nu treffen we het met het weer in Rømø, een gemiddelde temperatuur van 22 graden en van de vijf dagen dat we hier zijn hebben we nu vier op het strand door kunnen brengen. We gaan meestal in de loop van de middag zodat we eerst rustig aan kunnen doen of nog wat anders.

Zoals vanochtend zijn een aantal van ons eerst naar Havneby geweest omdat de Ronde van Denemarken daar vandaag van start ging. Renners die we herkenden waren o.a. Lars Boom, Bram Tankink, Tom Leezer en Bennati. Gisteren zijn we een dagje weg geweest, eerst naar Esbjerg en vervolgens via Ribe naar Tønder. In Ribe kwamen wij bij toeval ook al in een etappe van de Ronde van Denemarken terecht. Dat was mooi om de renners hier voorbij te zien komen, ze reden dwars door het centrum over de kasseien met een rotgang. 's Avonds hebben we heerlijk gegeten bij de plaatselijke Italiaan...smullen!

Hieronder nog wat foto's met o.a. ons huis waar we nu nog 2 nachten verblijven. Vanavond gaan we verder met 'Game of Thrones', een nogal ingewikkeld bordspel wat Jelte heeft mee genomen. Dit wordt de derde avond alweer dat we hier met 5 man mee bezig zijn. Leuk spel maar het duurt wel even voordat je het onder de knie hebt en je moet er wat tijd voor uittrekken. Gelukkig hebben we vakantie :-)