Praag was ons enige uitje deze week en daarom nog wat foto's hiervan. De rest van de week hebben we vooral vakantie gevierd op de meest ontspannende manier. Wat zwemmen en nu en dan een potje biljart was het meest vermoeiende ;-)

Omdat het nu eenmaal weinig kost hier gaan we vrijwel elke dag uit eten maar omdat het zulk mooi weer is hebben we dinsdag de barbecue in gebruik genomen en vooral worst naar binnen gewerkt. Samen met wat bier en wijn was dat ook prima te doen.

Donderdag hebben we een bezoekje aan Praag gebracht en omdat we hier al een aantal keren geweest zijn hebben we dit keer vooral in de winkelstraten rondgelopen. Eerst hebben we nog wel een toeristische attractie bezocht, met een soort kabeltreintje konden we naar boven op een uitzichtpunt waarop nog een soort 'mini Eifeltoren' stond. Hieronder zie je nog een paar foto's van Praag vanaf die toren. Ook heb ik nog foto's van ons huis en Louny toegevoegd.

Uiteraard hebben we ook nog een bezoek gebracht aan de (grootste?) CD en vinyl shop van Praag, Bontonland. Ilvie scoort hier nog twee langspeelplaten hoewel kiezen uit al die platen niet gemakkelijk is. Nog even genoten van de metro, openbaar vervoer is hier een verademing wat dat betreft. Kunnen ze in Nederland nog wat van leren.

Morgen (zaterdag) vertrekken we richting het noorden, in de buurt van Vejprty, en dan doen we een week zonder wifi dus waarschijnlijk is dit voorlopig het laatste berichtje en foto's maar wie weet en worden we verrast. Hou de site maar in de gaten en anders tot volgende week!