Na een lange reis van dik 12 uren zijn we zaterdagmiddag gearriveerd op ons stekje voor de komende 2 weken. De reis was niet al te moeilijk maar duurde iets langer door de file's rondom Würzburg en Nürnberg. Eenmaal aangekomen beviel ons het uitzicht direct, mooi huis met zeer ruime tuin en zwembad en een prachtig uitzicht op de beboste bergen.

 

Er is veel bos in deze omgeving en dat is eigenlijk langs de hele grens met Duitsland zo. We zitten net boven het 'Bayerischer Wald'. De ontvangst was dit keer wel met heel veel 'handen en voeten werk' omdat de vrouw die ons ontving niet verder kwam dan 'Toilet, Tschüss en Wiedersehen' voor wat betreft de talen over de grens... Maar uiteindelijk begrepen we elkaar en alles was geregeld voor een heerlijk verblijf in Pec: Pec en omgeving

De eerste dagen hebben we in alle rust de omgeving verkend en lekker uitgerust van de reis. Met 3500 vierkante meters hebben we ruimte genoeg om bijvoorbeeld een Kubb veldje op te zetten of Jeu de Boules te spelen. Verder hebben we natuurlijk ons zwembad en net als vorig jaar staat er ook een tafeltennis tafel. De omgeving is goed geschikt voor de mountainbike, 10 meter verderop fiets je zo het bos in. Hieronder enkele foto's van het huis en het uitzicht.