Nu we alweer bijna moeten inpakken nog een klein stukje over wat we 'thuis' allemaal uitspoken. Naast vooral veel bij en in het zwembad liggen spelen we nu en dan Kubb en Jeu d' boules. We pakken nu en dan de fiets en beklimmen de hellingen, soms wel met een stijgingspercentage van 12%, hoewel het afdalen een stuk gemakkelijker gaat. Onderweg heb ik nog wat foto's geschoten welke je onderaan kunt zien samen met nog wat foto's van donderdag gemaakt in Praag.

's Avonds hebben we een aantal malen gebarbecued op de vaste plek bij ons in de tuin met daarbij lekker wat gebakken aardappelen met ui, alvast binnen bereidt door Hillie. Uiteraard mocht Gert zich ook weer enkele keren uitleven op de vuur-plek achter in de tuin, we hebben echter dit keer geen worstjes warm gemaakt boven het vuur maar dat heeft misschien wel te maken met de afwezigheid van Ellis! Wat we ook regelmatig doen is de kelder van het huis induiken, de kelder beslaat de gehele oppervlakte van het huis overigens, en daar tafeltennissen. In één van de ruimtes staat een tafel opgesteld en dan doe je dat gemakkelijk tussendoor natuurlijk. Ideaal!

Donderdag zijn we voor de 2e keer naar Praag gereden en hebben daar een groot winkelcentrum bezocht, een volledig overdekt centrum en behoorlijk uitgebreid met meer dan honderd winkels! In de nacht van woensdag naar donderdag zijn er enkele regendruppen gevallen en toen we naar Praag reden was het ook nog bewolkt maar toen we in de loop van de middag het winkelcentrum verlieten bleek het alweer zonovergoten te zijn en dat was wel even wennen want dat heb je niet in de gaten als je een paar uur in zo'n centrum rond loopt. Uiteraard moest in het winkelcentrum ook de Lush winkel bezocht worden en konden de dames zich even 'uitleven'. We hebben na dit centrum nog het oude centrum bezocht, weer genoten van alles wat daar te beleven was, wat gedronken en rond vijf uur zijn we weer huiswaarts gereden en onderweg in Benesov ook nog lekker gegeten.

Zo meteen gaan we weer uit eten, voor de laatste keer lekker een complete maaltijd met toetjes en drinken inclusief voor nog geen 10 Euro per persoon. Dat zal straks thuis weer even wennen zijn als we uit eten gaan... Dan vanavond de koffers en auto inpakken en morgenvroeg richting Nederland rijden. Hieronder nog enkele foto's tenslotte en wat ons betreft, oan't sjen!