Afdrukken
Categorie: Vakantie Vakantie
Gepubliceerd: 17 juli 2007 17 juli 2007
Hits: 2041 2041
Vandaag een rustig dagje en dus niet te vroeg uit bed, behalve Gert dan, die wil natuurlijk zoals altijd de eerste zonnestralen opvangen. De weersverwachting gaf weer mooi weer in het vooruitzicht dus we gingen net als gistermiddag naar het strand met zijn allen. Wat dat betreft treffen we het meer dan voortreffelijk met temperaturen van ca. 28 graden. Een nadeel van de Deense oostkust zijn de hoeveelheid stenen en dus is het moeilijk om een goed zandstrand te vinden. 

Gistermiddag zaten we nog op een gedeelte waar wél zandstrand was maar het eerste gedeelte van de zee nogal wat stenen bevatte. Vanmiddag hebben we een plekje opgezocht waar het wel veel drukker was maar waar vrijwel geen stenen liggen. Ach, en echt druk zoals we in Nederland wel eens meemaken zie je in Denemarken niet. Tegen vijfen waren we weer terug en na de koffie en de warme hap konden de kids nog even krabben vangen en heb ik nog wat foto's van ons huisje genomen, waarvan hier het resultaat:

Ons eigen 'meertje' achter huis Een impressie van het ruime terras

De voordeur Een shot van de achterkant met de veranda

De zijkant met het 'kubb' veld De 'fireplace' in de tuin

Nog eens de achterzijde

En voor diegenen die niet kunnen geloven dat Hillie spontaan in zee springt, hier het bewijs: (wel een beetje een zoekplaatje maar het is echt)

Hillie en Ilvie in zee