Nadat we allemaal maandag weer op adem zijn gekomen van het afgelopen weekend zijn we gisteren (dinsdag) richting Blavand gereden, een echt vakantiedorpje aan zee, om daar wat 'rond te neuzen'. Het was lekker weer maar enigzins bewolkt dus ideaal weer om in Blavand te zijn.

 

Hier en daar hebben we wat gekocht, wat voor op het terras thuis en wat souveniers. Ellis en Ilvie hebben zelf een lollie gemaakt in de snoepjesfabriek van Blavand. De temperatuur buiten liep richting de 28 graden maar in de snoepjesfabriek was het zelfs nog wat warmer. We konden het niet laten om toch ook maar wat snoep in te slaan...

  

Gisteravond hebben we genoten van pølsermix met appelmoes voor de liefhebber en lekker lang buiten gezeten onder het genot van een koude Carlsberg. Ondertussen wint Gert weer enkele partijtjes Kubb en speelt Andy zich helemaal suf met zijn Playstation3. Andy heeft trouwens een zolder voor zichzelf en vermaakt zich daar prima met zijn PS3. Gelukkig kunnen we hem nu en dan naar beneden lokken voor een partijtje Kubb of beach volleybal.

  

Vandaag was weer een stranddag en omdat er in de middag meer bewolking verwacht werd zijn we al in de ochtend vertrokken zodat we even na 11 uur op het strand lagen. Er stond aan zee wel weer een fikse wind en het zand stoof dan ook overal in en tussen. De temperatuur lag ook vandaag rond de 28 graden en aan zee was het dan ook goed toeven ondanks de wind.

  

Thuisgekomen even lekker douchen en na het eten nog even naar het beach volleybal-veld zodat we ook aan de nodige beweging komen. Terwijl ik dit schrijf is het zachtjes beginnen te regenen en na (alweer) een verfrissende douche nemen we nu eerst maar wat koud drinken... een koude Carlsberg gaat er wel in! 8-) Overigens drinkt niet iedereen Carlsberg hoor, dat even voor de duidelijkheid....