Ondertussen zijn we aan de voorbereidingen begonnen voor de terugreis en dan besef je pas hoe snel de twee weken om zijn gegaan. Gistermiddag hebben we nog een bezoekje aan Esbjerg gebracht waar vier grote mannen over zee uitkijken (zie foto's) en gisteravond konden we nog lekker buiten zitten.

 

Vandaag was het opnieuw mooi weer zodat buiten onder het koffiedrinken het shirt al uit kon. Vanmiddag zijn we zo'n 8 kilometer verderop gereden om te gaan voetbalgolfen. Het zelfde principe als (midget-)golf maar dan met een voetbal. Je verbaast je telkens weer als je ziet hoe dat hier gaat. Er staan een aantal hokjes waarin de ballen liggen en enveloppen, pennen en een brievenbus. Er hangt een handleiding aan de muur en een overzicht van de tarieven. Je berekent zelf wat je moet betalen en doet dat in de enveloppe en die deponeer je in de brievenbus, en dan spelen maar. Als je zoiets in Nederland bedenkt dan heb je 's avonds een lege brievenbus, mogelijk opengebroken, en alle enveloppen, pennen en ballen zijn verdwenen... Maar wij hebben ons prima vermaakt waarbij Gert de beste bleek van ons allen, met Andy als goeie tweede op vier punten afstand. Ellis tenslotte had brons.

 

We gaan nu de tassen weer inpakken en morgenvroeg rijden we weer richting Nederland. Tenslotte vind je hieronder nog wat foto's van gister en vandaag en wil ik jullie nog wijzen op een aantal video's die ik online heb gezet, te vinden via de volgende link : Video online