Zoals beloofd kun je de komende tijd weer wat logjes verwachten vanaf onze vakantie-lokatie. Dit keer zitten we wederom in Denemarken, net buiten Nørre Nebel. Zaterdag zijn we al vroeg vertrokken en dit keer echt op z'n gemakkie gereden. Zo kwam het dat we rond kwart voor drie aankwamen bij het sleuteladres, perfect getimed. De sleutel was al beschikbaar dus we konden zo doorrijden naar ons huis in Lønne. En wonder o wonder, eenmaal aangekomen kunnen we direct buiten zitten in de zon, hoewel er nu en dan wolken voorbij drijven.

 

Het huis, waarvan later nog wat foto's, is mooi ruim en schoon. Op de begane grond bevinden zich 2 slaapkamers, een badkamer met ruime whirlpool en sauna en de keuken. Ook ruim opgezet trouwens. Hierbij is ook een eethoek met TV en radioset. Op de 1e verdieping is de woonkamer met TV en DVD, 2 slaapkamers en de 2e badkamer met douche en toilet. Dat is dus de verdieping voor de kinderen en wij bivakeren beneden.

 

Zondag zijn we al direct in de middag naar de zee gereden. Er waren nog wolken maar ook redelijk wat zon maar vooral harde wind. Het was dan ook noodzakelijk om ons nieuwe strandtentje goed te verankeren met haringen en touwen. Gert heeft zijn nieuwe vlieger opgelaten en ondanks de stormachtige wind lukte dat goed. Zelfs Ellis heeft gevliegerd en waaide niet weg met vlieger en al... 's avonds hebben we in het huisje gegeten, heel origineel soep en vlees maar wel met stokbrood erbij en ijs na. Op zaterdag zijn we traditiegetrouw uit eten geweest.

 

We treffen het natuurlijk met het weer. Zondag was het dan nog net geen 20 graden maar vanaf maandag was het 20+. In de middag hebben we hier in de buurt midgetgolf gespeeld en dat leverde hier en daar al een rode nek op. 's Avonds even wat aftersun erop en dan valt dat ook wel weer mee. Hieronder alvast wat foto's die we tot maandag gemaakt hebben. Morgen nog wat foto's van ons huisje en de zee...