Donderdag was nog een twijfeldagje maar omdat de dag bewolkt begon besluiten we al gauw om naar Søndervig te rijden voor de zandsculpturen die daar momenteel te vinden zijn. De sculpturen zijn gemaakt door mensen uit verschillende landen maar het valt ons op dat er een behoorlijk aantal Nederlanders bij betrokken zijn. Het ziet er allemaal schitterend uit en vooral de details zijn bijzonder. Beelden zeggen meer dan woorden dus bekijk hieronder de foto's voor het resultaat zou ik zeggen. Nadat we al dat prachtigs hadden bekeken zijn we doorgereden naar Ringkøbing, een middel grote plaats met zo'n 10.000 inwoners gelegen boven aan het Ringkøbing Fjord. We hebben de binnenstad bekeken en de winkels. Het winkel centrum is niet erg groot maar hier en daar kopen we toch nog wat dingen in.

 

Op de terugreis stoppen we onderweg bij 'Sand Slottet', een restaurant waar je goedkoop kunt eten en vanwege de drukte aldaar je geacht wordt snel te eten. Het is niet super hier maar het is in te nemen en je krijgt niet te weinig in ieder geval. In de avond wordt er nog 'super mikado' gespeeld door Andy, Gert en Ellis en gaan wij de sauna nog maar eens in.

 

Vrijdag is wederom een stranddag! We rijden opnieuw naar Henne strand en zoeken een gedeelte strand wat iets minder druk is zodat er ook ruimte is om te vliegeren. Dat is geen probleem alleen de wind werkt niet mee, er staat te weinig wind om Gert zijn matrassen de lucht in te krijgen. Gelukkig werkt de zon wel mee en ook de golven zijn nog redelijk vanmiddag dus al met al was het weer genieten. Als we rond 5 uur van het strand vertrekken gaan we in Henne een hapje eten. Dit keer gaan we ook weer voor een restaurant waar we een paar jaar geleden ook al gegeten hebben, toen hebben we het restaurant/pizzeria zelfs twee keer bezocht omdat het zo goed smaakte. Ook dit keer was het weer heerlijk en toch een hele verademing vergeleken met donderdagavond. Eenmaal thuis gaan we rond 10 uur weer eens in de 'woonkamer' op de verdieping zitten om verder te gaan met de Deense serie die we meegenomen hadden. We bekijken dit jaar de vijfdelige serie 'Those Who Kill'. Eigenlijk is het een serie van tien aflevering van 45 minuten maar elk verhaal beslaat twee afleveringen. Een mooie serie en we hebben nu nog 2 delen te gaan. Rond middernacht is het tijd om het bed op te zoeken en beseffen we dat er nu een week voorbij is. Eerst hadden we het gevoel dat we hier al 'weken' zaten en nu gaat het toch wel snel maar gelukkig hebben we de foto's nog...