De voorspelling voor zaterdag was niet al te best en dus werd het een dagje 'niksen'. Eerst hebben we nog wat boodschappen gedaan bij de Brugsen (de Deense Coop) en de kaarten op de bus gedaan waarna we binnen hebben geluncht. Al gauw na het middageten brak de zon echter door en dus konden we nog van alles buiten doen zoals fietsen, hardlopen en natuurlijk 'bakken' (Ellis).

 

Het avondeten bestond dit keer uit aardappelen met bloemkool en worteltjes met daarbij een lekker stuk varkensvlees. Dat was voor het eerst dat we de eigen meegebrachte aardappelen aten. 's Avonds hebben we nog wat spelletjes gedaan en de route voor zondag alvast opgezocht.

 

Op zondag zijn we namelijk naar de dierentuin geweest, de Giveskud Zoo. Een ritje van ca. 85 kilometer en dat is in Denemarken zo'n anderhalf uur rijden. Andy liet verstek gaan maar met z'n vijfen hebben we ons ook prima vermaakt. Deze dierentuin kun je voor het grootste gedeelte rijdend doen met hier een daar een parkeerplek waarbij je lopend ook dieren kunt bekijken. Er waren naast de gebruikelijke olifanten en antilopes ook wolven, leeuwen en gorilla's. Er was dus van alles te zien en te beleven en rond 5 uur zijn we pas weer teruggereden naar Nørre Nebel. Rond half 7 kwamen we weer aan, moe van de dag dierentuin en de reis en dus besloten we maar weer eens hier op het park te gaan eten. Omdat het zondag was viel het niet mee een plekje te veroveren maar uiteindelijk is het toch gelukt. De steak, spareribs en pizza smaakten weer goed. Later die avond genoten Gert, Andy en Ilvie nog van een horrorfilm terwijl wij niet al te laat het bed opzochten om nog wat te lezen. Op maandag beginnen we aan de laatste week en hopen op nog wat mooi weer, ondanks de matige voorspellingen...