Ondanks de slechte voorspellingen voor deze week valt het weer alleszins mee. Na een ochtendbuitje klaart het al snel op. We hebben vandaag (maandag) weinig op het programma, we moeten al dat meegebrachte leesvoer ook verwerken namelijk. In de middag rijden we wel naar de Blaabjerg om daar een eind in het bos te wandelen. De Blaabjerg is een aardige heuvel waar je vooral lekker kunt trainen met je fiets en er zijn dan ook diverse mountainbike routes uitgezet. Later op de avond besluiten we te gaan pokeren en de meiden lezen en skypen nog wat.

 

We hebben het voordeel bij dit huis dat we bij slecht weer ook nog gratis naar het zwembad in Varde kunnen en dinsdag gaan we dat dan ook doen. Het is ongeveer een half uur rijden naar het zwembad en we vermaken ons daar ook prima. Het mooie bij Deense zwembaden is dat je ook altijd een ruime sauna ter beschikking hebt en we maken daar dan ook dankbaar gebruik van. 's Avonds maken we nog wat restjes macaroni en rijst op van vorige week en we bekijken het 4e deel van Those Who Kill waarna het weer goed slapen is.

 

Ondertussen woensdag en we mogen nog steeds niet klagen over het weer. We blijven vandaag weer bij het huis en spelen onderandere een spelletje Kubb. Voor de rest is het lezen, luieren en worst boven het vuur bakken. Langzaam maar zeker gaan we weer aan de terugreis denken, dat is onvermijdelijk blijkbaar. We zitten nog lekker buiten 's avonds en Andy gaat nog eens een hengeltje uitwerpen en proberen wat forel uit het water te halen. Ondanks dat de forellen hoog boven het water uitspringen willen ze niet bijten. Ook de andere vissers halen niks binnen vanavond. Donderdag gaan we opnieuw naar Varde, eerst naar het centrum en dan zwemmen. Het is even afwachten of ik nog een log plaats voor het vertrek maar dat zien jullie vanzelf...voorlopig een groet van ons uit mooi Denemarken!