Arlington

De 2e helft van onze trip begon terug in Arlington. Dinsdagavond waren we rond 9 uur al weer terug na een rit die sneller ging dan de heenreis en dat kwam grotendeels doordat we een groter gedeelte via de snelweg konden afleggen. Woensdag was de dag waar ik al lang naar uitzag, voor het eerst de Capitol One Arena betreden om de wedstrijd Washington Capitals vs NY Rangers bij te wonen. Overdag gingen we eerst naar "Smithsonian National Portrait Gallery" waar o.a. de geschilderde portretten van alle Amerikaanse presidenten hangen maar ook het recente schilderij van Michelle Obama.

Lees meer: Arlington

Philadelphia

Op maandag zijn we met een huurauto naar Philadelphia gereden, zo'n 3 uren rijden maar ach met een automaat is het allemaal een stuk relaxter. We hadden de GPS zo ingesteld dat we de tolwegen vermeden en dat leidde ons weer door kleine dorpjes en zagen we Amerika ook eens op een andere manier dan alleen de grote stad. Wat opviel was dat er meer rommel onderweg ligt in Philadelphia, ook in de stad zelf, dan in Washington. Het was een leuke roadtrip en de 2 dagen in Philadelphia waren ook heel bijzonder. Op het vervolg zie je enkele foto's die we daar hebben genomen met onder andere de Magic Gardens, Eastern State Penitentiary en Rocky...

Lees meer: Philadelphia

Fjellerup farvel!

Zo, terwijl ik hier zit te typen tellen de laatste uren weg. Vanmiddag nog een trip naar Randers, via het Randers Fjord. Er zijn nog wat bezienswaardigheden onderweg en/of uitzichtspunten. Uiteraard gaan we het centrum van Randers nog bekijken en besluiten met een etentje bij de Italiaan, zoals het nu lijkt. Op de volgende pagina nog enkele foto's van afgelopen week. Bedankt voor het lezen en tot ziens in Nederland! 

Lees meer: Fjellerup farvel!

Washington DC - Arlington VA

Vrijdag 23 maart begon ons avontuur, de reis naar Ilvie in de U.S.A., Arlington Virginia. Andy en Ellis brachten ons naar Schiphol vrijdagochtend en netjes op tijd om 11 uur stegen we op. Het is een hele zit naar Amerika maar uiteindelijk ging de reis prima, zonder al te veel problemen landen we om een uur of half 3 plaatselijke tijd. Het weerzien met Ilvie was ongelofelijk natuurlijk en we waren al snel gewend bij de host family. Ik zal een kort verslagje geven van de 1e twee dagen en dan zullen de foto's de rest vertellen.

Lees meer: Washington DC - Arlington VA

Stranddagen en Randers Regnskov

Zoals beloofd zou ik nog wat schrijven over het weekend met Niaan en wat we zoal door de week doen, wat dan al weer de laatste week van onze vakantie is, helaas. Zaterdag zijn we met zijn allen naar het strand geweest, met Kubb als tijdverdrijf mee. Niaan kent het spelletje maar dan onder de naam, als het goed onthouden heb, Kong. Iets andere regels maar in hoofdzaak hetzelfde. En uiteraard zijn we ook nog even in zee geweest, het weer was er goed genoeg voor.

 

Lees meer: Stranddagen en Randers Regnskov