Survivalrun De Knipe 2016

Team Jildert klaar voor de start 

Het was afgelopen weekend weer tijd voor de jaarlijkse survivalrun, wat ondertussen een traditie aan het worden is voor Ellis en Stijntje. Aangevuld met vrienden is het elk jaar weer een hele happening met voorop gesteld het plezier! Op de volgende pagina een overzicht in foto's van het 'team Jildert', zoals het gedurende de wedstrijd is gaan heten.

 

Lees meer: Survivalrun De Knipe 2016

Emmen en vooruitblik

Omdat we binnenkort weer de belevenissen in Tsjechië plaatsen is het een goed moment om te testen of alles nog werkt op mijn homepage, het is tenslotte alweer een tijdje geleden dat er nieuws verscheen. Om dit artikel wat op te fleuren heb ik nog wat foto's er bij gezocht van ons laatste bezoekje aan dierenpark Emmen afgelopen maand.

Lees meer: Emmen en vooruitblik

Lente!

Eindelijk worden de dagen weer wat langer en de temperatuur wat aangenamer. Dat betekent ook weer wat vaker 'er op uit'. Binnenkort gaan we richting Gelredome om daar getuige te zijn van het optreden van Roger Waters, die nog eenmaal alles uit de kast haalt en het legendarische album 'The Wall' volledig ten uitvoer brengt. Er gaan ondertussen geruchten dat ook nu en dan David Gilmour het podium betreedt tijdens deze tournee. Dat zou natuurlijk helemaal fantastisch zijn, ik heb er in ieder geval zin in.

 

Zondag jl. stond de '538 bus' in Heerenveen en omdat het heerlijk weer was zijn we er met Ilvie ook een kijkje wezen nemen. Toevallig was er een bekende Nederlander (nou ja...) in de buurt en voor een bijdrage aan Warchild wou hij wel even met poseren met Ilvie. Zie hier het resultaat en raad wie er naast haar staat :-)

 

Overtuin

Vorige week begon het er echt op te lijken met het weer en bovendien begint zo langzamerhand ook alles weer groen te worden. Voor ons het teken om weer eens richting Oranjewoud te rijden om wat foto's te maken. We zijn dit keer met Ilvie naar de Overtuin gegaan en hieronder een kleine impressie hiervan.

 

Nieuw seizoen

Zo, eindelijk weer eens tijd en inspiratie om iets te plaatsen op de website. Met dank aan de herfstvakantie zullen we maar zeggen. Het werd ook wel tijd want Ilvieondertussen is het sportseizoen al weer een aantal weken bezig, en dan bedoel ik specifiek volleybal en ijshockey uiteraard. Ellis en Ilvie doen het goed tot nu toe en zijn beide een niveau omhoog gegaan. 

 

Lees meer: Nieuw seizoen